Studio Unalome

Yoga

Ben je op zoek naar een wekelijkse yoga les in Helvoirt? Eén of meer uur in de week voor jezelf, in beweging, om de tijd en ruimte te nemen voor dat wat er zich aandient? Met als resultaat dat je weer meer in verbinding komt met je lijf & meer uit je hoofd gaat? 

 

Bij Studio Unalome in Helvoirt kan je diverse lessen per week volgen. Voor ieder wat wils of volg meerdere lessen per week. Nieuwsgierig? lees dan gauw verder wat de verschillende lessen in houden & boek je eerste proefles via het lesrooster.

 

Mindful hatha yoga

Door het doen van zachte yoga oefeningen zoeken we ruimte voor stilte en ontspanning. Deze les is erg geschikt voor beginners of wanneer je vooral op zoek bent naar ontspanning & een rustig tempo.

We beginnen de les met een zittende of liggende (mindfulness) meditatie. De houdingen zijn mild en zacht. Regelmatig houden we een houding langer aan, met aandacht voor de ademhaling, waardoor je kan ervaren wat de houding met je lijf en geest doet. We nemen de tijd om bewust aanwezig te blijven in ons lijf, waarbij de aandacht voor de ademhaling steeds weer centraal staat. We eindigen de les met klanken tijdens de langere savasana(eindontspanning), waarin ik je begeleid in een diepere ontspanning. 

 

Hatha yoga

Vanaf dinsdag 2 april iedere dinsdagavond 20.15 – 21.15.

Hatha yoga draait om evenwicht tussen inspanning en ontspanning. Het leren beheersen van je lichaam en de adem. Het is een iets actievere vorm dan mindful hatha yoga, maar ook erg geschikt voor beginners. Het draait om naar binnen keren, ook tijdens de actievere houdingen. De yoga houdingen worden gekoppeld aan de ademhaling, om zowel lichaam als geest te ontspannen.  Daarnaast zijn meditatie en pranayama(ademtechnieken) een onderdeel van de les en we eindigen altijd in savasana, de eindontspanning. 

 

 

Bekijk het lesrooster & tarieven hier en boek jouw eerste proefles vandaag nog. 

 

 

1 op 1 sessies of boeken voor een evenement/bedrijfsyoga?

In overleg zijn er ook 1 op 1 sessies mogelijk of kom ik een les of sessie verzorgen op jouw evenement of voor je bedrijf.

Heb je hier interesse in? Neem dan contact op via het contactformulier, dan vertel ik je er graag meer over. 

Yoga is not about touching your toes. It is what you learn on the way down.

Jogar Gor

Testimonials

Wat mensen te zeggen hebben over de yoga lessen
 • Heerlijk in alle rust rustige rekoefeningen doen. Danjela heeft een rustige fijne stem, legt alles goed uit, en heeft oog voor iedereen. Of je houding goed is, of je op tijd moet stoppen. Op subtiele wijze laat ze dat in stilte weten. En op t einde superfijne ontspanningsoefeningen met klankschalen zodat je met een zen gevoel naar huis gaat!! Je mag zijn wie je bent! Kom ook voor een proefles om het zelf te ervaren!

  Annemarie
  Klant
 • Een zeer prettige yoga les in alle rust en flexibiliteit. Dankjewel 🙏🏼

  Ed
  Klant
 • Super fijne lessen en zeer laag drempelig

   

  Carola
  klant