Studio Unalome

Rite of the womb

de Rite of the womb/ rite van de baarmoeder is een ritueel van de sjamanen van de Q’eros. Een volk uit het Andesgebied in Peru. Het is 1 van de Munay-Ki inwijdingen, de 13de. Het getal 13 staat symbool voor de 13 manen in een jaar & de 13 menstruatiecycli van een vrouw. De rite laat jou je vrouwkracht weer terug hervinden. 

De rite wordt al jaren lang van vrouw op vrouw doorgegeven. Het is een krachtig ritueel waarin je pijn en angst mag loslaten die (onbewust) opgeslagen ligt in je baarmoeder en waarbij je de vrouwelijke creatiekracht eert. Ook je eigen vrouwenlijn speelt hierin een rol. De eicel waaruit jij bent ontstaan, heeft namelijk al geleefd in jouw oma. Trauma, pijn & andere ongemakken die zij mogelijk (onbewust) heeft opgeslagen in haar baarmoeder, vloeien ook door in jou. 

 

Het ritueel brengt je (terug) in contact met je baarmoeder. Daar waar je vrouwelijkheid schuilhoudt, je zelfvertrouwen en innerlijke wijsheid. Het zorgt voor heling en een wedergeboorte van je zachte vrouwelijkheid. De baarmoeder is daarnaast ook een 1 van jouw krachtcentra. Het is een plek van creatie en het geven van leven. In de grote zin van het woord, niet alleen door geboorte te geven aan kinderen, maar ook aan creaties, plannen & ideeën. 

 

Voel je welkom om dit cadeautje te ontvangen! We komen samen in een kleine groep van 4-7 vrouwen. Het is voor iedere vrouw toegankelijk. Of je wel of geen baarmoeder hebt, een menstruatie of al in de overgang, zwanger of een onvervulde kinderwens. 

 

praktisch: Hoe ziet deze middag eruit?

  • cacao ceremonie
  • sharing cirkel
  • baarmoeder meditatie
  • rite of the womb
  • afsluitende sharing

wanneer: 

1 op 1 of in groepsverband te boeken.

Of laat mij via het contactformulier weten dat je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen, plan ik een nieuwe datum 

 

Reserveren

Bij studio Unalome maken we gebruik van de (gratis) app Momoyoga. Je kan het evenement boeken via onderstaande link 

Tarieven

  • €55,- 

Incl. Thee/water/koffie & wat lekkers