Studio Unalome

Relax & Reconnect

Lieve jij, 

 

Heb je behoefte aan een avond diepe ontspanning, even een moment voor jezelf? In onze moderne samenleving, waarin je eigenlijk (bijna) altijd aan staat en prikkels ervaart, kan je merken dat dit je op een dieper niveau uitput. Even de stilte opzoeken, goed voor jezelf (laten) zorgen en jezelf rust te gunnen, zorgt ervoor dat je weer oplaadt en op dieper niveau kan helen. 

 

Tijdens de Relax & Reconnect sessie begeleid ik je richting een diep ontspannen ervaring. Een ervaring die je nog dagen met je mee zal dragen. We duiken samen in het thema van de avond, maken gebruiken van een passend ritueel, doen zachte yoga oefeningen en eindigen met yoga nidra. Ten slotte sluiten we de sessie af met een kopje thee & wat lekkers. Zodat je weer wakker, alert & vol nieuwe energie naar huis terug kan gaan. 

 

1x per maand op donderdagavond 19.30 – 21.00:   

Data na de zomer volgen nog               

 

 

Ook is het mogelijk om een Relax & Reconnect moment 1 op 1 te boeken. We hebben dan vooraf contact over wat er speelt bij jou op dat moment en daarop afgestemd zal ik een sessie voorbereiden. Dit kan bijvoorbeeld gericht zijn op slapeloosheid, overspannen, burn-out, chronische pijn of bijvoorbeeld tijdens je zwangerschap of wanneer je net moeder bent geworden.

 

Of boek een avond met bijvoorbeeld je familie of vriendinnengroep. We stemmen dan samen de avond af & overleggen waar de behoefte ligt. Hebben jullie behoefte aan verbinding, meer rituelen of om volledig in de ontspanning te duiken? 

What I’m looking for is not out there; it is in me.

Helen Keller

Lesrooster en reserveren

Bij studio Unalome maken we gebruik van de (gratis) app Momoyoga. Wanneer je een groepssessie Relax & Reconnect wilt boeken, boek dan je ticket via onderstaande knop. Op de pagina kan je de sessie vinden onder het kopje evenementen. Wil je graag 1 op 1? stuur dan een berichtje via het contactformulier, dan plannen we samen een moment in. 

Tarieven

Geplande groepssessie

  • ticket €27.50

 

1 op 1 sessie incl. voorgesprek + opname voor thuis

  • 1,5 uur in de studio €122,- 
  • 1,5 uur bij je thuis €144,- (excl. reiskosten, incl. benodigde materiaal)

 

op maat gemaakte groepssessie in de studio incl. voorgesprek (voor max. 7 personen)

  • 1,5 uur in de studio € 222,- (hoe meer zielen, hoe minder je p.p. betaald)