Studio Unalome

Over mij

Mijn naam is Danjela, geboren in 1991 in Tilburg. In 2018 ben ik samen met mijn man Rick verhuisd naar het buitengebied van Helvoirt. Van stadsmeisje naar het plattelandse leven, heerlijk die rust en ruimte. Samen hebben wij 2 zoontjes, Kai & Milo.

 

Na een jarenlange zoektocht naar de ‘perfecte’ baan & ook een innerlijke zoektocht, groeide langzaam het verlangen om mijn 2 passies samen te brengen, namelijk yoga en de geboortezorg. In 2013 studeerde ik af als verloskundige & in 2022 behaalde ik mijn 500hrs yoga docenten opleiding. Ondertussen was ik ook zelf moeder geworden en dit bracht mij dichter bij mijn ware missie. 

 

Mijn missie is om vrouwen van alle leeftijden samen te brengen, in verbinding met anderen vrouwen en hun lijf. Door middel van beweging & stilte, te voelen en te ervaren waar zij in het huidige moment behoefte aan hebben. Maar ook door diepe ontspanning te ervaren, te delen en samen te helen. 

Zo werd in juli 2022 Studio Unalome geboren. Ik begon met buiten hatha yogalessen te geven in onze tuin aan vrienden, familie en buren. Later kreeg ik het aanbod om een ruimte te huren bij mijn buren en zo kon studio Unalome stapje voor stapje verder groeien. Yogales geven deed ik steeds meer vanuit mijn intuïtie en doordat mijn lessen zachter en rustiger zijn dan de klassieke hatha yoga, ontstonden de mindful hatha yoga lessen.

 

later in 2023 volgde ik een bijscholing in yoga nidra & zwangerschapsyoga, waardoor mijn missie steeds meer tot uiting kwam in mijn studio. Daarmee groeide ook het verlangen om meer te betekenen voor moeders en zo werden ook de mamacirkels toegevoegd aan het aanbod. Langzaam aan komt hierdoor steeds meer mijn missie tot uiting in mijn bedrijf & dat geeft enorm veel voldoening. Ik hoop in de komende jaren nog veel meer toe te kunnen voegen aan mijn aanbod, om een nog completer pakket aan te kunnen bieden. 

 

Ik hoop je graag eens te mogen ontvangen bij Studio Unalome, Namasté.