Studio Unalome

Mom & co zwangerschapscursus

Een baby op komst? Van harte gefeliciteerd, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als verloskundige bereid ik je namelijk voor op deze reis naar het ouderschap. 

 

Zwanger zijn kan best overweldigend zijn. Naast dat je lichaam keihard aan het werk is om een baby te maken, komen zaken als een kinderwagen kopen, kraamzorg regelen en de babykamer afmaken er nog bij. 

Die kinderwagen komt er wel, veel belangrijker is dat je straks terugkijkt op een positieve geboorte ervaring en een fijne start als ouder. Dat lukt het best als je je heel goed voorbereid. Dan kan je – vol vertrouwen, geïnformeerd en met de juiste tools – toeleven naar de komst van je kindje, én kan je schakelen als het anders loopt dan gehoopt.

Dit is precies wat de zwangerschapscursus van Mom & co is: een complete, leuke cursus vol tools die jou volledig in je kracht zet om die positieve ervaring te creëren! En hoe fijn is het om dit samen met je (geboorte) partner te kunnen doen? Misschien doe je het alleen, ook dan is een goede voorbereiding essentieel.

Naast veel praktische informatie en een boost in je mindset, geven we je ook prachtige tools mee zoals ademhalings- en ontspanningstechnieken. Allemaal zodat jij in je kracht kan gaan staan, regie krijgt en je je lichaam zo goed mogelijk kan ondersteunen tijdens de bevalling. Met aan je zijde een sterke (geboorte)partner die weet wat hij of zij kan doen.

En wat als de bevalling anders loopt dan verwacht? Wat betekent een medische indicatie en hoe kan je óók dan een positieve ervaring creëren? Hoe het proces van de geboorte verloopt weten we niet, maar hoe jij om gaat met alles wat er gebeurd, daar heb je wél veel invloed

 

Eerste volgende cursusdata:

2-weekse cursus 

donderdag 29 augustus & 5 september 18.30 – 21.30

donderdag 3 & 10 oktober 18.30 – 21.30

donderdag 14 & 21 november 18.30 – 21.30

zondag 8 & 15 december 10.00 – 13.00 

 

 

1-daagse cursus 9.30 – 16.00

zondag 8 september

zondag 24 november

 

 

 

 

Mama, you are strong, beautiful, and more powerful than you know. Trust yourself. Trust your body. And know, that no matter how your birth goes, there is a powerful collective of mamas that are right behind you.

proudhappymama

Lesrooster en reserveren

Bezoek de website van Mom & co voor de agenda en reservering.

Tarieven

  • 2 – weekse   €329,- 
  • 4 – weekse  €399,-
  • 1 – daagse €329,- 
  • privé €439,-