Studio Unalome

Mamacirkel

Een vrouwencirkel speciaal voor jonge moeders

Een vrouwencirkel speciaal voor moeders, een mamacirkel. Omdat je het niet alleen hoeft te doen. Omdat je als moeder vaak maar doorgaat, 24/7 in de zorgstand. Je neemt weinig de tijd om even wat voor jezelf te doen.  Om ervaringen te delen met andere moeders, eerlijke verhalen over de mooie kanten van het moederschap, maar ook je struggles. Kom ieder seizoen verbinden en opladen in de mamacirkel in Helvoirt.

 

Want niets in de natuur staat het hele jaar aan, waarom wij als moeders dan vaak wel? Dus laten we samen gaan meebewegen met de seizoenen, waardoor we dichter bij onszelf komen. Alle versies van jou. Zodat we ook het ritme van de natuur in ons eigen lijf kunnen gaan ervaren. Om het moederschap meer te gaan ervaren vanuit flow. Tijdens de mamacirkel komen we met een klein groepje van maximaal 7 moeders samen, in verbinding om samen te delen en te helen.

 

Wat doen we tijdens een mamacirkel?

4x per jaar, op elke piek van het seizoen staat een mamacirkel gepland. We verweven de energie van het seizoen in de mamacirkel. Met een passend thema, waar (bijna) alle moeders tegenaan lopen, maar waar vaak niet openlijk over gesproken wordt. Ben jij er klaar voor om eerlijk en open te delen over alles wat je bezighoudt in het moederschap? In het vrouw zijn? In een veilig setting, waarin je volledig jezelf mag en kan zijn?

Tijdens elke mamacirkel zullen we o.a. gebruik maken van meditatie, (schrijf)opdrachten, rituelen & sharing cirkels. We sluiten de cirkel met yoga nidra, in diepe ontspanning. Zodat je weer met nieuwe energie naar huis kan gaan. Een ontspannen mama, betekend ontspanning bij je kindje(s).

 

Waarom een mamacirkel?

Al eeuwenlang komen vrouwen samen. Een moment waarin zij met elkaar verbinden, delen & aandachtig naar elkaar luisteren in een liefdevolle en veilige omgeving. Helaas zijn de meeste van ons hier ver vanaf komen staan. Door middel van deze mamacirkel hoop ik moeders weer met elkaar te laten verbinden. Om elkaar te dragen, te ondersteunen & onze ervaringen open en eerlijk te delen.

Het moederschap gaat namelijk gepaard met vele veranderingen, zowel positief als ook uitdagingen. Niet alleen jouw kindje is geboren, ook jij als moeder wordt geboren. Of je nu net moeder bent geworden, of al meerdere kindjes hebt, het maakt niet uit. We zijn allemaal moeder en door hardop te delen, waarbij iedereen naar je luistert, zonder oordeel of advies, ervaar je de helende kracht van het samenkomen.

 

wanneer? 

24 maart – Lente editie

16 juni – Zomer editie

29 september – Herfst editie

22 december – Winter editie

Van 10.00 – 13.00, inclusief thee, water & snacks. 

 

 

 

The mother within me
Honors the mother within you
Because I am you and you are me
When you are in this place in you
And I am in this place in me,
We are one

Mamasté, Lori Bregman

Lesrooster en reserveren

Bij studio Unalome maken we gebruik van de (gratis) app Momoyoga. Via deze app kan je een ticket aankopen voor het bijwonen van een mamacirkel. Vragen? neem dan contact op via het contactformulier of bel/app. 

Tarieven

Ticket: 

 • €44,- per cirkel incl. thee/koffie, snacks & presentje

Testimonials

Wat moeders over de mamacirkel zeggen
 • Dank voor de fijne cirkel! Ik heb er erg van genoten. Ook de yoga nidra vond ik erg fijn. Fijne sfeer en fijne groep!

  -C-
  klant
 • Ik wil je nog ontzettend bedanken. Wat een fijne mamacirkel was het afgelopen zaterdag. Ik was zoveel meer ontspannen, zelfs tot nu toe. De yoga nidra was super fijn. Bedankt voor jou eigen lieve, zachte manier van aanwezigheid. Het voelde gelijk vertrouwd. 

  -M-
  klant
 • een mamacirkel is een mooie manier om op een diepere laag te verbinden met andere moeders. Een plek waar je gelijkgestemden kunt vinden en waar je jezelf kunt zijn. Danjela creëert een prettige setting waarin je je welkom en veilig voelt. 

  -J-
  klant