Studio Unalome

One day retreat

Vertragen & in de watten gelegd worden

21 september 2024 10-00-17.00

Een dagretreat speciaal voor vrouwen, om te vertragen en te verbinden. Waarin we met een klein groepje vrouwen samen gaan komen & je volop in de watten gelegd gaat worden.

We gaan even offline, in een magische bubbel, zodat we de wereld even een stukje minder hard kunnen laten draaien. Onze aandacht van buiten naar onze binnenwereld brengen. Om weer op te laden & vol nieuwe energie de herfst in te gaan.

Β 

Wat gaan we doen tijdens het dagretreat?

πŸ’š Even een dag offline, waardoor je kunt ontprikkelen & makkelijker je aandacht naar binnen kunt brengen.

πŸ’š Verbinding is 1 van de kernwoorden van deze dag, met jezelf, maar ook zeker met de vrouwen waarmee je deze dag de magische bubbel in gaat. In de openings- & sluitingscirkel en ook in sharing cirkels rondom de rituelen mag je delen over je ervaring, of juist kiezen voor stilte.

πŸ’š Meebewegen met het ritme van de natuur, door ook tijd buiten door te brengen, in alle rust en ruimte op het prachtige landgoed met een mindful stilte wandeling.

πŸ’š Heerlijk gevoed worden met een biologische lunch met vele producten van het landgoed. Daarnaast de gehele dag sapjes, smoothies, gezonde snacks & (verse) thee.

πŸ’š Je gaat 1 van de diepste verbindingen maken met je hart, namelijk met the heart ritualΒ  . Je krachtiger voelen en tegelijkertijd verzachten.

πŸ’š Een dag vol selfcare & zelfliefde. Waarin je mag ontvangen, mag zakken in overgave.

πŸ’š Diepe ontspanning & heling ervaren door je te laten meenemen met heerlijke klanken & een yoga nidra reis.

πŸ’š Je gaat opgeladen en vol nieuwe energie naar huis, helemaal klaar voor de herfst periode & met een goedgevulde goodiebag. Met allerlei goodies waarmee je het retreat thuis weer in het klein opnieuw kan ervaren.

Β 

Wat brengt het dagretreat jou?

βœ” Dit alles levert je een diep ontspannen gevoel op. Gevoed op fysiek, mentaal, emotioneel & energetisch niveau. Een gevoel dat je nog dagen/weken zult vasthouden. Uit je hoofd en naar je hart, in je lijf. Een groot cadeau voor jezelf, van zelfliefde & diepe verbinding met jouw innerlijke wijsheid & vrouw zijn.

Β 

πŸ™ Deze dag zal ik dan ook niet alleen dragen. Evelien zal de gehele dag ervoor zorgen dat jullie totaal verwend worden en zal mij ook ondersteunen, zodat ik er volledig voor jouw proces kan zijn.

Β 

Details:

Wanneer?

  • 21 september 2024

Waar?

  • In de brabantse natuur bij Vught

Hoelaat?

  • inloop 9:45, start 10.00
  • einde 17.00

Β 

Β 

Tarieven

Early bird
€155,-
t/m 1 mei 2024
regular ticket
€166,-
t/m 1 augustus
Late bird ticket
€177,-
Voor de last minute beslissers